Boren door 21 centimeter dikte!

Diamantboren voor alle groottes van trapgaten!

Als u een trapgat laat maken, neem dan geen onnodige risico’s en doe beroep op een professional als Betonboringen Vansonhoven. De betonspecialist in Mol is gecertificeerd en vertrouwd met het zagen en maken van trapgaten in (gewapend) beton.

Op vakkundinge wijze worden er trapgaten in alle soorten (gewapend) beton gemaakt. Voor dit werk worden elektrische machines als diamantboren gebruikt. De dikte van de beton kan tot 21 cm gezaagd worden. Indien de beton dikker is, wordt er gepikeerd.

Opruimen

U kan kiezen om zelf voor de afvoer van betonblokken in te staan, maar zaakvoerder Johan kan dit ook voor u doen. Door stofzuigers en betonzaag-apparatuur wordt stof en puin meteen weggebracht en het overtollige water opgevangen.

Er kan ook in de omgekeerde richting werk gerealiseerd worden. Een trapgat van bijvoorbeeld een oude zoldertrap kan ook dicht gemaakt worden door Betonboringen Vansonhoven. Om een idee te krijgen van het financiële plaatje klikt u best op de offertepagina.

Betonboringen Vansonhoven werkt zowel voor particulieren, aannemers als voor de industrie. Hiervoor komen zowel nieuwbouw als renovatiewerken in aanmerking. Voor een proper en correct gemaakt trapgat neemt u best contact op met de betonspecialist in Mol.

Contacteer ons!03/500 99 08