Tot 30 centimeter diep!

Boringen in wanden én vloeren!

Voor al uw betonnen zaagwerken van hoogstaande kwaliteit is Betonboringen Vansonhoven een krak. Zowel voor wand- als vloerzagen beschikt de firma uit Mol over divers elektrisch materiaal waarbij er tot 30 centimer diep gezaagd kan worden.

Wandzagen

Naargelang het soort beton, beschikt zaakvoerder Johan over diverse toestellen om het beton te zagen. Zo kan er met de hydraulische wandzaag, die tot 30 centimeter diep kan zagen, gewerkt worden. Daartegen is er de eazy saw die meer geschikt is voor het zagen van kleine openingen en tot 21 centimeter diep zaagt.

Tot slot kan er ook uit de hand gezaagd worden met een ringzaag of de cut and break. Hierbij worden dieptes bereikt tot 30 centimeter.

Vloerzagen

Voor vloeren kan er in beton en asfalt worden gezaagd zonder dat daarbij stof aan te pas komt. Wel moet u rekening houden met wateroverlast. Voor het wegzagen van betonnen vloeren, zaagt Betonboringen Vansonhoven dit in blokken zodat het opruimproces wordt vergemakkelijkt. Tot slot kan u ook beroep doen op de betonfirma uit Mol voor krimp- of uitzetvoegen.

Betonboringen Vansonhoven beschikt met machines als diesel-, elektro-, en benzinemotoren over constant beschikbaar materiaal die tot 30 centimeter diep in beton kunnen zagen. Voor meer info, neemt contact op met zaakvoerder Johan. Een prijsindicatie? Vul het offerteformulier in.

Contacteer ons!03/500 99 08